marți, 3 mai 2011

A murit pe strada, dupa ce i s-a facut o injectie la Urgenta

http://www.ziare.com/stiri/spitale/a-murit-pe-strada-dupa-ce-i-s-a-facut-o-injectie-la-urgenta-1092186

Atentie la capuse. S-au inmultit necontrolat si pot duce la parazilia fetei

http://stirileprotv.ro/stiri/social/atentie-la-capuse-s-au-inmultit-necontrolat-si-pot-duce-la-parazilia-fetei.html

De citit urgent

http://luptapentruortodoxie.blogspot.com/2011/05/cine-este-mirem-existat-sau-nu-o.html Mănăstirea Negru Vodă din Câmpulung Muscel a fost ctitorită în 1215 de domnitorul Radu Vodă. În 2003 aici îşi duceau viaţa 12 călugări, conduşi de stareţul Vichentie Punguţă.

Într-o noapte din Săptămâna Luminată (săptămâna de după Sărbătoarea Paştelui), trupele Departamentului de Intervenţii Antiteroriste (DIA) iau cu asalt mănăstirea. Toţi călugării sunt îmbarcaţi în forţă, fără nici o explicaţie, în dubele parcate în faţa porţii. Destinaţia? Necunoscută. În ziua următoare este adus în mănăstire un grup de măicuţe, care susţin cu tărie că ele sunt acolo de la întemeierea mănăstirii. Acest lucru este infirmat chiar de prezentarea făcută pe Internet a mănăstirii Negru Vodă, în care se afirmă că aceasta este o mănăstire de călugări.

Despre mine

Fotografia mea
"Va veni vremea ca oamenii sa innebuneasca si cand vor vedea pe cineva ca nu innebuneste se vor scula asupra lui,zicandu-i ca el este nebun,pentru ca nu este asemenea lor". Sf. Antonie si Atentie :)FERICIREA sta in Puterea de INTELEGERE ! - fara Disciplina CONSTIENTA nu exista FERICIRE