sâmbătă, 18 decembrie 2010

Mamele din întreaga ţară ameninţă statul cu grevă fiscală

http://www.realitatea.net/mamele-din-intreaga-tara-ameninta-statul-cu-greva-fiscala_784137.html mamicile care detin masina mica si lanturi de aur sa se abtina de la greva fiscala , nu se compara putorile de femei cu masini si lux pe ele cu mamicile sarace !!!

Tehnica de luptă a diavolilor

Cuviosul Nil Ascetul Spune: "Sunt aşadar diavoli care intră în trupul omului şi în toate mădularele lui şi îi sug puterea, lăsându-le aproape fără vlagă. Şi aceasta se întâmplă cu toate că în trup nu se află nici o boală". De aceea, în orice boală trebuie să alergăm în primul rând la Sfintele Taine şi la rugăciunile Bisericii. Şi nu numai la Sfântul Maslu, ci şi la rugăciunile speciale pentru vrăji, deochi, farmece, coşmaruri, insomnii, precum şi orice rele care îi bântuie pe oameni. sursa :  http://masofantasma.blogspot.com/2010/09/tehnica-de-lupta-diavolilor.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+AiGrijaCeVisezi-seIndeplineste+%28Ai+grija+ce+visezi-Se+indeplineste!%29 atentie si la iluzii de sarbatori !

Despre mine

Fotografia mea
"Va veni vremea ca oamenii sa innebuneasca si cand vor vedea pe cineva ca nu innebuneste se vor scula asupra lui,zicandu-i ca el este nebun,pentru ca nu este asemenea lor". Sf. Antonie si Atentie :)FERICIREA sta in Puterea de INTELEGERE ! - fara Disciplina CONSTIENTA nu exista FERICIRE