sâmbătă, 14 august 2010

CLANURILE de SUS si TERORISMUL

Clanurile din BOR , Magistratura si Parlament pregatesc terenul ptr. EXTERMINAREA a aproximativ 7 milioane de romani . TERORISMUL este in floare in ROMANIA !

3 comentarii:

Anonim spunea...

Eu nu sunt o răzvrătită împotriva lui Dumnezeu. Mutată la ţară ca să scap de tortură cu arme cu energie dirijată nu
l-am judecat pe Dumnezeu de ce îi lasă pe psihopati să mă chinuiască, să nu îmi lase viaţa în pace nici aici. Dar mă razvratesc împotriva celor care fac experienţe medicale dureroase, groaznice, pe mine, vor să mă distrugă tot mai rău dar controlat, să nu mor, lasă golanii să se antreneze pe mine cu arme cu energie dirijată şi aparatele de modificare a stării de spirit şi a minţii umane, la mine nu prea au efect pt că eu le tot suport demult. Dar oamenii neavertizati nu ştiu!! şi luaţi prin surprindere de arme psihotronice, de arme cu energie dirijată nu vor avea exerciţiul controlului fizic şi psihic şi va fi foarte rău.

Antiignorantu spunea...

Se spune ca Satan face rau ... protectia de la Dumnezeu o ai atunci cand prin Credinta se pot Directiona anumite Energii voluntar sau involuntar !

Ecaterina spunea...

Eu şi cu mama mea ne aflăm sub tortură de la distanţă cu cele mai noi variante de energie dirijată, citeşte mdzr.blogspot.com Adevăraţii Terorişti. Eu şi mama mea ne-am mutat la ţară să scăpam de a fi hărţuite şi chinuite cu arme cu energie dirijată de către f mulţi psihopati asmutiti pe noi de către oameni cu stele pe umăr. Citeşte Ecaterina N din Google şi vei afla că şi în România sunt victime ale torturii la distanţă. Eu sunt chinuită şi torturată pt experimente, teste, antrenamente din 2006 şi acum sunt sleită de puteri, nu mai mă pot ruga măcar. Lasă gargara cu credinţa că se poate crede că ţi-e frică de ei care le testează pe mine pe toate, la greu şi dau în toată lumea. Fii bun şi roagă-te tu pt astfel de victime, aprinde-le şi o lumânare pt vii şi una pt cei morţi dar ai curajul de mai mult. Nu mai contracara realitatea cu vrajelile cu procentul de credinţă cât mai bun; victimele torturii la distanţă din România ştiute şi neştiute pe internet, au nevoie de a fi scăpate din mâinile bandelor infracţionale asmutite asupra lor cu operatori care au învăţat f bine să atace şi să chinuiască oameni şi acasă la ei şi pe stradă cu arme cu energie dirijată cu tehnologii secrete şi f scumpe. Dacă şi tu bagi capul în nisip că strutii este de rău. Ai curajul şi înfruntă-i pe psihopatii care fac asemenea mârşăvii.

Despre mine

Fotografia mea
"Va veni vremea ca oamenii sa innebuneasca si cand vor vedea pe cineva ca nu innebuneste se vor scula asupra lui,zicandu-i ca el este nebun,pentru ca nu este asemenea lor". Sf. Antonie si Atentie :)FERICIREA sta in Puterea de INTELEGERE ! - fara Disciplina CONSTIENTA nu exista FERICIRE