marți, 2 august 2011

Bombele de pe rafturi plasate de legiunile FORTATOC

http://www.antena3.ro/romania/sucuri-cu-substante-nocive-descoperite-de-inspectorii-opc-la-cluj-afecteaza-auzul-si-vazul-132522.html Atenţie mare când cumpăraţi sucuri. În Cluj, inspectorii OPC au dat peste astfel de băuturi care conţineau substanţe ce pot afecta văzul şi auzul copiilor. Când au văzut grozăvia, n-au stat pe gânduri şi au împărţit amenzi cu nemiluita.

E 102. Adică Tartrazină. Un colorant galben care se poate găsi în chipsuri, bomboane, muştar sau sucuri. Otravă curată, au considerat norvegienii şi finlandezii, care au interzis substanţa. Nu şi noi. Iar inspectorii OPC au dat prin magazine peste sucuri care conţin E 102. Pe etichete, însă, nici urmă de vreun avertisment.

În faţa unui asemenea pericol, părinţii sunt sigurii care îşi pot feri copiii de necazuri.

Nu e singura neregulă descoperită de inspectorii OPC pe rafturile magazinelor.

Au mai găsit şi suc de ananas, care nu conţinea nici urmă de acest fruct. Din cele 31 de magazine verificate, inspectorii au confiscat 17 litri de suc şi au retras temporar de la vanzare alţi 9.000 de litri. Amenzile se ridică la 13.000 lei.

Niciun comentariu:

Despre mine

Fotografia mea
"Va veni vremea ca oamenii sa innebuneasca si cand vor vedea pe cineva ca nu innebuneste se vor scula asupra lui,zicandu-i ca el este nebun,pentru ca nu este asemenea lor". Sf. Antonie si Atentie :)FERICIREA sta in Puterea de INTELEGERE ! - fara Disciplina CONSTIENTA nu exista FERICIRE