marți, 7 septembrie 2010

Al 3-lea razboi mondial in desfasurare - Sistemul te invata cum sa te Sinucizi ! Sistemul Organizeaza Suicidul !

BOR , CSM si Parlamentul se afla sub HIPNOZA Satanica - citez - De ce e nevoie de Catedrala Neamului? Pentru că nu mai e loc în vechiul altar - acum intreb - dar pe pamant mai aveti loc ?
- Organizarea Emigrarii si Depopularii - UE si Afganistan pregateste terenul ptr. MACEL - In Romania Scapa cine poate !!! CU Ghearele Satanei SE Vaneaza in Romania cu Mare Pasiune !!! Faceti o harta a Mortalitatii si Suicidului in RO daca aveti CURAJ pe ultimii 20 de ani !!! Obiectivele TRIADEI Rusia , SUA , Israel au fost indeplinite peste 50 % !!! Cel mai urat vor CRAPA consumatorii inraiti de zahar rafinat , paine alba si CHIMICALE prin accidente , razboi si calamitati ETC. !!!

Un comentariu:

Anonim spunea...

libertatea sta si in stabilitate , ordine si armonie ! - atentie ca au inceput pe forumuri diversionistii sa incite la emigrare si alte chestii impotriva romanilor !

Despre mine

Fotografia mea
"Va veni vremea ca oamenii sa innebuneasca si cand vor vedea pe cineva ca nu innebuneste se vor scula asupra lui,zicandu-i ca el este nebun,pentru ca nu este asemenea lor". Sf. Antonie si Atentie :)FERICIREA sta in Puterea de INTELEGERE ! - fara Disciplina CONSTIENTA nu exista FERICIRE